Πέρασαν κιόλας 7 χρόνια από τότε που η Anytime ξεκίνησε το «ταξίδι» της στην Κύπρο. Ήταν τον Απρίλιο του 2017 όταν η εταιρεία μας έκανε δυναμική είσοδο στην ασφαλιστική αγορά της χώρας, με πρωτεύοντα στόχο να προσφέρουμε στο κυπριακό καταναλωτικό κοινό ένα εύκολο ταξίδι ασφάλισης αυτοκινήτου και σπιτιού μέσα σε 5 λεπτά και μια υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.

Ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε με «εφόδιο» το όραμά μας για δρόμους χωρίς ατυχήματα, επιβράβευση των καλών οδηγών, ασφαλή και έξυπνα σπίτια, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλους μας!

Νιώθουμε περήφανοι που μέσα σε αυτά τα 7 χρόνια καταφέραμε να δείξουμε στο κοινό της Κύπρου ότι ασφάλεια για εμάς δεν σημαίνει μόνο ετοιμότητα απέναντι στο αναπάντεχο. Σημαίνει να νιώθουμε προστατευμένοι κάθε στιγμή, να μοιραζόμαστε μία καθημερινότητα λιγότερο περίπλοκη και να απολαμβάνουμε με περισσότερη χαρά και ηρεμία τη ζωή μας!

Πορευόμαστε με οδηγό τις αξίες μας: Φιλοδοξία, Υπερηφάνεια, Πάθος, Αποφασιστικότητα, Καινοτομία.

Ως μέλος της οικογένειας της Interamerican, η οποία έχει στο ενεργητικό της πάνω από 50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα , με περισσότερους από 1.000.000 πελάτες, και του διεθνούς ασφαλιστικού ομίλου ACHMEA, εδώ και 7 χρόνια προσφέρουμε και στο κυπριακό κοινό έναν εναλλακτικό τρόπο ασφάλισης.

Για εμάς η ομαδικότητα, η υπευθυνότητα και ο σεβασμός, αποτελούν βασικές αρχές λειτουργίας τόσο απέναντι στους πελάτες μας όσο και στους δικούς μας ανθρώπους. Τους ανθρώπους της Anytime, που με γνώσεις, πάθος και εξαιρετικές ικανότητες υλοποιούν καθημερινά τον στόχο της εταιρείας να βλέπει το παρόν και το μέλλον με αισιοδοξία.

birthday birthday birthday

Σήμερα, 39.000 πελάτες στην Κύπρο εμπιστεύονται την ασφάλιση του οχήματος και της κατοικίας τους σε εμάς και το ποσοστό των ευχαριστημένων πελατών μας ξεπερνά το 90%! Πώς το πετύχαμε αυτό;

• Έχοντας πάντα ως στόχο να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας και να αναπτύσσουμε προσωποποιημένες λύσεις για αυτές.
• Μειώνοντας και απλοποιώντας τις χρονοβόρες, γραφειοκρατικές διαδικασίες και αναβαθμίζοντας κάθε στάδιο εξυπηρέτησής σας.
• Ξεπερνώντας τα παραδοσιακά όρια ασφάλισης για να προσφέρουμε κάθε στιγμή περισσότερα: περισσότερο ελεύθερο χρόνο, περισσότερη οικονομία, περισσότερη ευελιξία για να επιλέγετε τι είναι σημαντικό για εσάς.
• Περνώντας δυναμικά στην εποχή της ψηφιοποίησης, γίναμε πρωτοπόροι στην online ασφάλιση και εξελισσόμαστε διαρκώς με «πυξίδα» μας τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας εξυπηρέτησης σας.

Το γεγονός ότι προσφέρουμε την πιο απλή online διαδικασία ασφάλισης, όπου σε μόλις 5 βήματα και με λίγα μόνο clicks φτάνεις από τη λήψη προσφοράς στην άμεση έκδοση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, έκανε τη διαφορά στους πελάτες μας και μας έκανε να ξεχωρίσουμε και να αποκτήσουμε την εμπιστοσύνη χιλιάδων ασφαλισμένων.

Επιπλέον, τα προνόμια όπως το Family Offer και οι extra online υπηρεσίες μας όπως το e-road assistance, το Smart Drive, το My Anytime και το Chatbot ενίσχυσαν την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της ανταπόκρισής μας στις ανάγκες των πελατών μας, ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους.

Συνεχής στόχος μας επίσης είναι να κινητοποιούμε την κοινωνία και τους πολίτες προς την κατεύθυνση θετικών αλλαγών και συμπεριφορών στην καθημερινότητά τους. Για αυτό μέσα από την CSR εκστρατεία μας «Οι αριθμοί αλλάζουν», ευαισθητοποιήσαμε το κοινό στην διαμόρφωση νέας οδηγικής κουλτούρας και συμπεριφοράς ώστε να γίνουν οι δρόμοι της Κύπρου πιο ασφαλείς, συνεχίζοντας και μέσα στο 2024 με πολλές δράσεις και πρωτοβουλίες.

Η εξέλιξή μας όμως δεν σταματά εδώ. Επιδιώκουμε κάθε στιγμή να συμβαδίζουμε με το μέλλον της επικοινωνίας, ακούγοντας τις επιθυμίες και αναγνωρίζοντας τις ανάγκες σας. Η Anytime στην Κύπρο είναι συνώνυμη με την αξιοπιστία, την απλότητα, την καινοτομία και την ευελιξία και όραμά μας είναι ένας κόσμος όπου όλοι θα απολαμβάνουμε περισσότερη ασφάλεια στο σπίτι και στον δρόμο κάθε στιγμή!