Όταν μιλάμε για υλικά αγαθά, ένα πράγμα μας έρχεται αμέσως στο μυαλό και αυτό δεν είναι άλλο από το σπίτι μας! Είναι αναμφίβολα το πιο σημαντικό περιουσιακό μας στοιχείο, αλλά πάνω από όλα είναι ο χώρος στον οποίο περνούμε μεγάλο κομμάτι της ζωής μας, ο χώρος που έχουμε συνδέσει με τις πιο σημαντικές οικογενειακές μας αναμνήσεις. Όσο απαραίτητο, λοιπόν, είναι να το διατηρούμε καθαρό, όμορφο και καλοσυντηρημένο, άλλο τόσο είναι και να το προστατεύουμε, ώστε να συνεχίσει και εκείνο να μας προστατεύει και να αποτελεί το καταφύγιό μας.

Για ποιους λόγους όμως η ασφάλιση κατοικίας είναι τόσο σημαντική, ώστε να μην θεωρείται «μία περιττή πολυτέλεια» αλλά στην πραγματικότητα επιτακτική ανάγκη;

Προστασία από φυσικές καταστροφές

Μπορεί η Κύπρος να είναι μία χώρα που έχει ηλιοφάνεια τους περισσότερους μήνες του χρόνου, όμως η παγκόσμια κλιματική αλλαγή δεν την αφήνει ανεπηρέαστη, γι’ αυτό και όλο και συχνότερα τα τελευταία χρόνια παρατηρούνται φαινόμενα όπως πλημμύρες και δασικές πυρκαγιές που έχουν προκαλέσει σε πολλές περιπτώσεις ζημιές σε κατοικίες. Και φυσικά, μην ξεχνάμε και ότι η Κύπρος είναι σεισμογενής χώρα, ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο πρέπει να προστατεύουμε το σπίτι μας.

Προστασία κτιρίου και περιεχομένου

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει να καταστρέφονται περιουσίες και οι κόποι μιας ζωής από ένα βραχυκύκλωμα, μία θραύση σωληνώσεων, μια διάρρηξη κτλ.; Είναι γεγονός ότι σπίτι μας δεν είναι μόνο τοίχοι. Είναι όλα όσα αγαπάμε και βρίσκονται μέσα σε αυτό, επομένως είναι σημαντικό να είμαστε ήσυχοι ότι οποιαδήποτε ζημιά και αν προκύψει μπορεί να αντιμετωπιστεί και όλα να ξαναγίνουν όπως πριν!

κατοικία

Αίσθηση ασφάλειας

Ποιος δεν θέλει επιστρέφοντας κάθε μέρα στο σπίτι του να νιώθει ηρεμία, γαλήνη και ασφάλεια; Γιατί το σπίτι δεν είναι απλώς μια οικονομική επένδυση. Είναι πηγή χαράς, αισιοδοξίας και σιγουριάς απέναντι σε οποιονδήποτε κίνδυνο.

Για όλους αυτούς τους λόγους, λοιπόν, είναι προφανές ότι η ασφάλιση κατοικίας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη και η Anytime το ξέρει, γι’ αυτό και είναι εδώ προσφέροντάς σου το πρόγραμμα ασφάλισης που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες!