Είμαστε η Anytime.

Η πρώτη σου επιλογή στην online ασφάλιση και βρισκόμαστε δίπλα σου για να ανταποκριθούμε σε κάθε σου ανάγκη. Σε κάθε στιγμή της ζωής σου.

Σε έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει και εξελίσσεται, η Anytime ξεπερνάει τα όρια της ασφάλισης και αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς. Το όραμά μας είναι ένας κόσμος όπου οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν με περισσότερη χαρά την καθημερινότητά τους. Με δρόμους χωρίς ατυχήματα, επιβράβευση των καλών οδηγών, ασφαλή κι έξυπνα σπίτια κι ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που εξασφαλίζουν καλύτερη ποιότητα ζωής.

Στην Anytime θέλουμε να σου προσφέρουμε νέες εμπειρίες και να τις εμπλουτίζουμε συνεχώς, για να ζεις περισσότερα κάθε στιγμή. Με σύμβολό μας μια δυναμική γραμμή που βρίσκεται διαρκώς σε ροή, όπως και η ζωή μας, προχωράμε, πρωτοπορούμε, αντιλαμβανόμαστε τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής και ανταποκρινόμαστε με ακεραιότητα και αξιοπιστία, προσφέροντας τις λύσεις που χρειάζεσαι.

 

Καινοτομούμε, υιοθετώντας κάθε νέα ιδέα ή εφαρμογή που μπορεί να βελτιώσει τη ζωή μας. Εξελίσσουμε τα παραδοσιακά προγράμματα ασφάλισης σε μία νέα γενιά προϊόντων τηλεματικής, εξασφαλίζοντας περισσότερες και δικαιότερες επιλογές στους ασφαλισμένους μας. Με την αξιοπιστία και την εγγύηση της INTERAMERICAN, μέλος του διεθνούς ομίλου Achmea, εργαζόμαστε καθημερινά ώστε κάθε άνθρωπος να ζει ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

Αλλάζουμε παραμένοντας πιστοί στις αξίες μας: καινοτομία, ακεραιότητα, ομαδικότητα, υπευθυνότητα και σεβασμός. Τόσο απέναντι στους πελάτες μας όσο και στους δικούς μας ανθρώπους. Τους ανθρώπους της Anytime, που με γνώσεις, πάθος και εξαιρετικές ικανότητες υλοποιούν καθημερινά τον στόχο της εταιρείας να βλέπει το σήμερα και το μέλλον με αισιοδοξία.

 

Για εμάς ασφάλεια δεν σημαίνει μόνο ετοιμότητα απέναντι στο αναπάντεχο. Σημαίνει να νιώθουμε ασφαλείς και προστατευμένοι. Να μοιραζόμαστε μια καθημερινότητα λιγότερο περίπλοκη. Να αισθανόμαστε ήρεμοι κάθε στιγμή. Να προσφέρουμε κάθε στιγμή περισσότερα.