Όλοι όσοι έχουμε αυτοκίνητο συμφωνούμε ότι ένα αξιόπιστο συνεργείο που να μπορούμε να του εμπιστευτούμε τη σωστή συντήρηση του οχήματός μας και την αντιμετώπιση βλαβών, όταν αυτές προκύπτουν είναι άκρως απαραίτητο. Πώς όμως θα επιλέξουμε το κατάλληλο; Ποιοι παράγοντες θα καθορίσουν την επιλογή μας;

Περιοχή

Καταρχάς, σημαντική παράμετρος είναι το πόσο κοντά στο σπίτι ή τη δουλειά μας βρίσκεται το συνεργείο ώστε να μπορούμε να εξυπηρετηθούμε άμεσα σε περίπτωση ανάγκης.

Έρευνα αγοράς – Συστάσεις – Αξιολογήσεις

Σημαντικό ρόλο παίζουν επίσης και οι καλές συστάσεις, ειδικά αν προέρχονται από άτομα που έχουν μια γνώση του αντικειμένου ή που εμπιστευόμαστε την άποψή τους. Όπως και να το κάνουμε, η καλή φήμη ενός συνεργείου είναι αδιαμφισβήτητο κριτήριο για να το επιλέξουμε. Στο συγκεκριμένο κομμάτι, και επειδή πλέον στον ψηφιακό κόσμο που ζούμε η πληροφορία είναι εύκολα προσβάσιμη, θα μπορούσαν να μας φανούν χρήσιμες και οι κριτικές (reviews) και αξιολογήσεις, θετικές και αρνητικές, που θα βρούμε στο διαδίκτυο. Η έρευνα αγοράς και η σύγκριση τιμών και κόστους – ποιότητας υπηρεσιών είναι καθοριστικός παράγοντας για την τελική επιλογή μας.

συνεργείο

Εξειδίκευση – Ανταλλακτικά – Εγκαταστάσεις

Η τεχνογνωσία του προσωπικού πάνω σε τεχνικά ζητήματα, όπως και το αν το συνεργείο είναι εξειδικευμένο στη μάρκα του αυτοκινήτου μας ή στην αντιμετώπιση συγκεκριμένων βλαβών παίζει μεγάλο ρόλο, όπως και η ποιότητα των ανταλλακτικών που προσφέρει και αν αυτά είναι γνήσια ή όχι. Η σωστή ενημέρωση του πελάτη για τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του, φθηνότερες ή ακριβότερες, καθώς και το πώς είναι διαμορφωμένος και οργανωμένος ο χώρος του συνεργείου είναι στοιχεία που δείχνουν επαγγελματισμό και δημιουργούν σχέση αλληλοσεβασμού και εμπιστοσύνης μεταξύ του πελάτη και των ατόμων του συνεργείου.

Έχοντας, λοιπόν, αυτά υπόψη, αλλά και με την Anytime στο πλευρό μας από άποψη ασφάλισης, θα είμαστε ήσυχοι ό,τι και να συμβεί!