Σε ένα μέρος όπως η Κύπρος, όπου για πολλούς το αυτοκίνητο είναι σχεδόν το δεύτερο σπίτι τους, θέλουμε να νιώθουμε άνετοι και ασφαλείς σε κάθε μας μετακίνηση! Είτε οδηγείς στην πόλη σου, είτε ταξιδεύεις καθημερινά σε άλλη πόλη για τη δουλειά σου είτε απλά πας μια εκδρομή, το μόνο που χρειάζεσαι είναι να ξέρεις ότι ανά πάσα στιγμή εσύ και οι αγαπημένοι σου είστε προστατευμένοι.

Η ΑΝΥΤΙΜΕ οραματίζεται έναν κόσμο με περισσότερη ασφάλεια και υπευθυνότητα και λιγότερα ατυχήματα στους δρόμους. Έτσι αποφάσισε να επιβραβεύει τους προσεκτικούς οδηγούς για την καλή οδηγική τους συμπεριφορά και να τους δίνει κίνητρο, ώστε να γίνονται ακόμα καλύτεροι. Για τον σκοπό αυτό, δημιούργησε το καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης SMART DRIVE, το οποίο οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν μέσω του mobile app SMART DRIVE CYPRUS.

Αγοράζεις το πρόγραμμα ασφάλισης SMART DRIVE, κατεβάζεις το app στο smartphone σου και η Anytime σε επιβραβεύει απλά επειδή οδηγείς προσεκτικά! Αν δεν υπερβαίνεις το όριο ταχύτητας, δε φρενάρεις, δεν επιταχύνεις και δε στρίβεις απότομα, ούτε χρησιμοποιείς το κινητό σου τηλέφωνο την ώρα που οδηγείς, η εφαρμογή εντοπίζει ότι κάνεις σωστά και σου προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα και εκπτώσεις. Παράλληλα, σου επισημαίνει τα σημεία όπου παρουσιάζεις αδυναμία και σε βοηθάει να τα βελτιώσεις. Όποτε θέλεις, έχεις εύκολη πρόσβαση στο σκορ σου, σε οδηγικά tips και σε άλλα αποκλειστικά προνόμια.

Αν είσαι τύπος της δοκιμής, μπορείς να ζήσεις την ξεχωριστή αυτή οδηγική εμπειρία, που βασίζεται στη λογική του «pay how you drive», χρησιμοποιώντας την εφαρμογή SMART DRIVE CYPRUS δοκιμαστικά για 2 μήνες, για να δεις αν σου ταιριάζει.

Το μέλλον στην ασφαλή οδήγηση είναι πολύ πιο κοντά από ό,τι περίμενες! Ξεκίνα την περιήγησή σου στον κόσμο της «έξυπνης» ασφάλισης, εγκαθιστώντας την πρωτοποριακή εφαρμογή Anytime SmartDrive Cyprus και απόλαυσε προνόμια και εκπλήξεις!