Σε όλους μας αρέσει να έχουμε εύκολη πρόσβαση σε ό,τι μας αφορά. Ειδικά στην εποχή μας που η σύνδεση με τον κόσμο γύρω μας εκτός από φυσική είναι και διαδικτυακή!

Το internet και η τεράστια ανάπτυξή του σίγουρα έκανε τη ζωή μας πιο εύκολη αφού μας δίνει άμεση πρόσβαση σε πληθώρα πληροφοριών και δεδομένων όπου κι αν βρισκόμαστε. Έτσι η επικοινωνία και οι καθημερινές μας συναλλαγές γίνονται πιο γρήγορα χωρίς να απαιτείται για όλες η φυσική μας παρουσία.

Γι αυτό η ANYTIME που «γεννήθηκε» στο διαδίκτυο κι είναι μια on-line ασφαλιστική αξιοποιεί στο έπακρο όλα όσα προσφέρει η τεχνολογία και η αμεσότητα του διαδικτύου.

Καινοτομώντας και πάλι για να μπορεί να προσφέρει περισσότερα στους πελάτες της δημιούργησε την υπηρεσία my anytime η οποία είναι στη διάθεση των πελατών της 24 ώρες το 24ωρο, με μόνο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Έτσι μέσω της υπηρεσίας my anytime ο πελάτης με μεγάλη ευκολία έχει άμεση πρόσβαση και μπορεί να βλέπει αναλυτικές πληροφορίες για τα συμβόλαιά του. Επίσης έχει πρόσβαση σε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, μπορεί να πληρώνει τα ασφάλιστρά του αλλά και να παρακολουθεί τις πληρωμές του.

Επίσης μπορεί να αλλάξει τα στοιχεία επικοινωνίας του αν θέλει αλλά και να βρίσκει απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα που μπορεί να προκύψουν.
Παράλληλα βέβαια ο πελάτης της ΑΝΥΤΙΜΕ μπορεί να επικοινωνεί με την εταιρεία για θέματα που αφορούν τα συμβόλαιά του και φυσικά να επωφελείται από εκπτώσεις και προσφορές.

Αν είσαι κι εσύ πελάτης της ΑΝΥΤΙΜΕ και δεν έχεις ακόμη κάνεις εγγραφή στο my anytime μπορείς να το κάνεις τώρα με ένα κλικ εδώ!