Η επιστροφή στη βάση μετά τις διακοπές για πολλούς σημαίνει και επιστροφή στη ρουτίνα, δεν χρειάζεται όμως να το παίρνουμε και τόσο βαριά, αφού το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ. Ακόμα και όταν μπει ο Σεπτέμβρης, στην Κύπρο οι υψηλές θερμοκρασίες παραμένουν, η θάλασσα είναι στα καλύτερά της και οι επιλογές για δραστηριότητες πάρα πολλές. Οπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που έχουμε και να απολαύσουμε για όσο κρατήσουν τις συνθήκες αυτές.

Το ότι είμαστε πίσω στην πόλη δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχάσουμε τη θάλασσα και τη φύση γενικότερα. Οι παραλίες, τα μονοπάτια της φύσης, το βουνό και τα αμέτρητα γραφικά χωριουδάκια είναι εκεί και μας περιμένουν σε κοντινότερες ή μακρινότερες αποστάσεις να τα επισκεφθούμε ένα απόγευμα μετά τη δουλειά ή το Σαββατοκύριακο. Εναλλακτικά, για τις ημέρες που η πόλη είναι αναπόφευκτη, ένα κοκτέιλ στον κήπο ή την ταράτσα ενός μπαρ ή ενός καλού φίλου είναι ό,τι πρέπει.

κοκτέιλ

Οι σινεφίλ γνωρίζουν πολύ καλά ότι η εποχή προς το τέλος Αυγούστου και τον Σεπτέμβρη είναι, επίσης, ιδανική για θερινό σινεμά. Σε όλο και περισσότερους ανοιχτούς χώρους βλέπουμε πλέον να προβάλλονται διαφόρων ειδών ταινίες, με τους θαμώνες να απολαμβάνουν τις δροσερές νύχτες και τον έναστρο ουρανό. Παράλληλα, συνεχίζονται κανονικά οι συναυλίες, οι θεατρικές παραστάσεις και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις σε αμφιθέατρα σε όλη την Κύπρο, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με την τέχνη, που τόσο μας είχε λείψει το προηγούμενο διάστημα.

συναυλίες

Γυρίζοντας από τις διακοπές, σίγουρα θα έχουμε και πολλά να πούμε με συγγενείς και φίλους. Είναι μια καλή ευκαιρία να βρεθούμε μαζί τους και να μοιραστούμε τις εμπειρίες μας, αλλά και τα επόμενα σχέδιά μας. Μιλώντας με κόσμο, είναι πολύ πιθανό να μας προτείνει κάποιος ένα χόμπι για να ξεκινήσουμε το ερχόμενο διάστημα. Μια νέα δραστηριότητα θα μας ανανεώσει και θα μας γεμίσει με θετική ενέργεια και αισιοδοξία για το μέλλον.

χόμπι

Και φυσικά, μπορεί αυτές οι διακοπές να τελείωσαν, αλλά αργά ή γρήγορα θα έρθουν οι επόμενες. Οπότε γιατί να περιμένεις; Μάθε το πρόγραμμά σου και ετοιμάσου από τώρα. Τα πλάνα για τις διακοπές που θα έρθουν θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα κάνουν την περίοδο που θα μεσολαβήσει πιο δημιουργική. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι κάτι όμορφο σε περιμένει και να απολαμβάνεις με περισσότερη χαρά την καθημερινότητά σου. Γι’ αυτό ακριβώς φροντίζει και η Anytime, προσφέροντάς σου άμεση και αξιόπιστη ασφάλεια αυτοκινήτου και σπιτιού με πολλά προνόμια για σένα και την οικογένειά σου.