Ο Μάης κατέφτασε και η φύση πλέον σ’ ολόκληρη την Κύπρο μάς χαμογελά: χρώματα, αρώματα και ηλιόλουστα στιγμιότυπα μαγνητίζουν το βλέμμα μας. Γι’ αυτό και όπου και αν θα «πιάσουμε» τον Μάη, όπου και αν θα απολαύσουμε υπέροχα τοπία, θέλουμε να διατηρήσουμε αυτήν τη μαγική αίσθηση της φύσης και εντός σπιτιού. Πώς; Με λουλούδια αληθινά, τεχνητά ή και αποξηραμένα!

λουλούδια

Ζωντανά λουλούδια σημαίνει φροντίδα

Είναι γεγονός ότι τίποτα δε συγκρίνεται με τα ζωντανά λουλούδια, αφού ακόμα και για έναν ταλαντούχο ζωγράφο αποτελεί πρόκληση το να αιχμαλωτίσει την ομορφιά τους: μονόχρωμα ή πολύχρωμα, με άρωμα ή χωρίς, στενόφυλλα ή πλατύφυλλα, τα λουλούδια μας «μιλάνε» κάθε φορά που ανθίζουν ή γέρνουν προς τον ήλιο ή τη σκιά. Ωστόσο, αν τα επιλέξουμε, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας την περιποίησή τους. Οπότε, για τους πιο… ράθυμους από εμάς, μια ανθοδέσμη πού και πού μπορεί να είναι ίσως η πιο ξέγνοιαστη επιλογή!

λουλούδια

Τεχνητά λουλούδια για ευκολία

Θέλουμε μια πράσινη νότα στο σπίτι μας, αλλά η περιποίηση φυτών και λουλουδιών δεν είναι το φόρτε μας και ίσως να έχουμε και κάνα δυο αποτυχημένες απόπειρες ήδη στο βιογραφικό μας. Υπάρχει ο τρόπος και είναι τα τεχνητά λουλούδια! Θα τα βρούμε στα είδη διακόσμησης σε τεράστια ποικιλία και δεν έχουμε παρά να αποφασίσουμε ποια μας… πείθουν περισσότερο για τον δικό μας χώρο. Και ένα μικρό μυστικό; Επιλέγουμε να τα τοποθετήσουμε σε τέτοια σημεία του σπιτιού, ώστε να είναι θεατά από κάποια μικρή απόσταση, προκειμένου να ενισχύσουμε την αίσθηση αληθοφάνειας!

λουλούδια

Τα αποξηραμένα, η νέα τάση

Πρόκειται για μία δυναμική τάση στη διακόσμηση του σπιτιού που φαίνεται να έχει κάνει δυναμικότατο come back! Ο λόγος για τα αποξηραμένα λουλούδια, τα οποία μπορεί να βρει κανείς πλέον σε τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Αν αυτή η vintage αισθητική που τα χαρακτηρίζει, με έντονο το ρομαντικό στοιχείο, αποτυπωθεί και στον κατάλληλο συνδυασμό, τότε ίσως βρήκατε αυτήν τη διαφορετική επιλογή που αναζητούσατε για να δώσετε στο σπίτι σας έναν εναλλακτικό «πράσινο» τόνο!

Και όπως ακριβώς τα λουλούδια πάσης φύσεως έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας, το ίδιο και το υπόλοιπο σπίτι μας – γι’ αυτό και φροντίζουμε να το έχουμε ασφαλισμένο επιλέγοντας το κατάλληλο πρόγραμμα της Anytime!