Αν έπρεπε να κάνουμε μια λίστα για το σπίτι με όλα εκείνα που χρησιμοποιούμε περισσότερο και μας είναι πιο απαραίτητα το καλοκαίρι, σίγουρα ο καθένας θα είχε τα δικά του αγαπημένα, υπάρχουν και κάποια όμως που δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα μας κάνουν την ζωή πιο εύκολη και ευχάριστη τους θερινούς μήνες! Ας δούμε ποια μπορεί να είναι αυτά.

Under my umbrella…

Ξεκινάμε με την ομπρέλα κήπου, ένα απαραίτητο αξεσουάρ που εκτός από το ότι σε βάζει κατευθείαν σε καλοκαιρινό mood, με τη σκίαση που προσφέρει θα κάνει την παραμονή σου στον κήπο ή το μπαλκόνι σου πιο ευχάριστη. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στην αγορά, γι’ αυτό και φρόντισε να διαλέξεις σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σου, π.χ. άλλες διαστάσεις θα χρειαστείς αν πρόκειται για μικρό μπαλκόνι και άλλες για κήπο.

εξοχικό

Swinging…

Παραμένοντας στην κατηγορία «έπιπλα εξωτερικού χώρου», μια ειδυλλιακή καλοκαιρινή εικόνα είναι να πίνεις το εξωτικό σου κοκτέιλ ή να διαβάζεις το βιβλίο σου πάνω στην αιώρα σου και να σε φυσάει το δροσερό (λέμε τώρα) καλοκαιρινό αεράκι, καθώς νυχτώνει… αυτήν την εικόνα, λοιπόν, μπορείς να την κάνεις πραγματικότητα κρεμώντας μία αιώρα σε σκιερό σημείο του μπαλκονιού ή του κήπου σου και, αν θες κάτι πιο σταθερό, ωραία ιδέα είναι και η κρεμαστή πολυθρόνα!

εξοχικό

Summer breeze…

Και επειδή όλοι το καλοκαίρι αναζητάμε «ανάσες» δροσιάς όπου και αν βρισκόμαστε, μια πολύ έξυπνη λύση, εκτός φυσικά από το air condition, είναι οι ανεμιστήρες οροφής και αυτό γιατί δεν επηρεάζουν τη θερμοκρασία αλλά δημιουργούν ένα φυσικό ρεύμα αέρα που κάνει τη ζέστη πιο ανεκτή για τον οργανισμό. Επιπλέον, με την ποικιλία χρωμάτων και υλικών τους, προσφέρουν στιλ και αναβαθμίζουν αισθητικά τον χώρο σου, είτε τους τοποθετήσεις μέσα είτε και έξω στο μπαλκόνι. Να σημειώσουμε επίσης ότι είναι και πολύ αποτελεσματικοί, λόγω του αέρα που δημιουργούν, στην απώθηση κουνουπιών και εντόμων.

Και μιλώντας για τα απαραίτητα, να μην ξεχνάμε ότι η αίσθηση ασφάλειας είναι κάτι που δεν πρέπει να λείπει ούτε από το εξοχικό μας, γι’ αυτό και επιλέγουμε ένα πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας της Anytime!