Το πρώτο καλοκαίρι χωρίς καθόλου περιορισμούς το περίμενες πώς και πώς και ήρθε η ώρα να κάνεις όλα όσα στερήθηκες: να ταξιδέψεις όπου ονειρεύεσαι και να διασκεδάσεις παρέα με όσους αγαπάς. Γι’ αυτό και ξεκινώντας από τα πιο απλά, τι καλύτερο από το να μαζέψεις όλη την παρέα για ένα πάρτι στο μπαλκόνι; Και αν η προετοιμασία σου φαίνεται βουνό, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και η επιτυχία θα είναι δεδομένη!

μπαλκόνι   

Dont panic, just organise                                                                                                                    

Πριν ξεκινήσεις, ενημέρωσε πρώτα τους γείτονες ότι πρόκειται να κάνεις πάρτι σε εξωτερικό χώρο, ώστε να μην έχεις προβλήματα. Αν μπορείς να τους καλέσεις κιόλας, ακόμα καλύτερα! Στη συνέχεια, αποφάσισε ανάλογα με τον χώρο και το budget σου, αριθμό ατόμων και φτιάξε μια λίστα για να τους ενημερώσεις. Επίσης, μία ωραία ιδέα θα ήταν να σκεφτείς ένα θέμα για το πάρτι σου, όπως Hawaiian, Viva Mexico, Βοho, Navy, Tropical κ.λπ. και, μαζί με τα ανάλογα decor, props και αξεσουάρ, να δεις ότι αυτοί που θα έρθουν θα το θυμούνται για καιρό!

μπαλκόνι   

Επόμενο βήμα: προμήθειες                                                                                                     

Κάνε μια λίστα με όσα θα χρειαστείς, ώστε να δεις τι διαθέτεις ήδη και τι πρέπει να αγοράσεις. Ξεκίνησε από ποτά, snacks, πάγο, ποτήρια και πιάτα (προτίμησε χάρτινα που είναι και πιο οικολογική επιλογή και πιο… ξεκούραστη) και συνέχισε με party decorations (banners, μπαλόνια, props κ.λπ.). Φυσικά, μην ξεχάσεις για το τέλος τα κεριά (ιδανικά προτίμησε αυτά που απωθούν τα κουνούπια) και τα χάρτινα φαναράκια – γιρλάντες, κρεμαστά ή μη, που θα δώσουν γιορτινή νότα στον χώρο σου.

Ώρα για… φώτα, μουσική και πάμε!

Για τη διαμόρφωση του μπαλκονιού σου, ξέχνα τις καρέκλες που περιορίζουν τον διαθέσιμο χώρο και προτίμησε μεγάλα μαξιλάρια και stools, για να δημιουργήσεις μια όμορφη lounge ατμόσφαιρα, και τοποθέτησε τα κεριά και τα διακοσμητικά περιμετρικά. Μπορείς να κάνεις και ένα photo booth corner για τις φωτογραφίες του πάρτι, τοποθετώντας ένα μικρό τραπεζάκι με τα props και ένα ταμπελάκι με το hashtag της βραδιάς με σκοπό φωτογραφίες που θα ταξιδέψουν στα social media!

Φυσικά, επειδή δε νοείται διασκέδαση χωρίς μουσική, μην ξεχάσεις να φτιάξεις στο laptop σου την απόλυτη playlist. Και ένα tip για μεγάλες ζέστες; Aν έχεις επιδαπέδιους ανεμιστήρες, βάλ’ τους στο μπαλκόνι, θα βοηθήσουν, ενώ αν μοιράσεις και χάρτινες βεντάλιες ως αναμνηστικό δωράκι θα δείξεις πόσο πραγματικά νοιάζεσαι τους καλεσμένους σου και μάλιστα με στιλ!

Όπως κι αν το οργανώσεις, λοιπόν, απόλαυσε μία υπέροχη βραδιά στο σπίτι μαζί με ανθρώπους που αγαπάς και μην ξεχάσεις να προστατεύσεις τον αγαπημένο σου χώρο, επιλέγοντας την κατάλληλη για σένα ασφάλιση κατοικίας στην Αnytime!